Deseo compartir contigo, amigo lector, pensamientos, artículos, cuentos... que esbocen una sonrisa, puesto que la ironía será una de nuestras mejores aliadas, sin olvidar la reflexión necesaria para abordar temas de interés.
Navegarem junts per camins on la sincronia i la complicitat juguin al nostre favor.
Acompanya'm

dimecres, 15 d’agost del 2012

DIARI D’UN VIATGE. Segon dia


EL JARDÍ JAPONÈS

I llavors vam arribar al jardí japonès, un compendi de filosofia i natura on cada pedra representa quelcom i té el seu espai en el conjunt. L’aigua, les plantes, el pont, la llanterna, la casa de te, sense oblidar-nos de les pedres que hem citat abans, formen aquest grup que és capaç de transportar-nos a un univers de pau, on la calma envaeix tots els porus de la pell i la tranquil·litat inunda les ànimes més truculentes. La simbologia de les etapes d’una vida ens fa reflexionar sobre la nostra pròpia existència, ajudant-nos a analitzar experiències, rutines... i, fins i tot, els nostres vicis més inconfessables.
















Imatges: fons personal

2 comentaris:

  1. Personalmente creo que no necesitamos ningún jardín en particular para hacernos reflexionar. Simplemente cuando visitamos un lugar así ya vamos predispuestos a ello. Pero en el sofa de casa puedes hacerlo si te atreves a escuchar a tu ser interior y aceptarlo.
    Feliz viaje de ida y vuelta.

    ResponElimina
  2. Eso que dices es totalmente cierto, pero el hecho de encontrarte en un lugar hermoso te hace ver las cosas desde otro punto de vista. Gracias.

    ResponElimina