Deseo compartir contigo, amigo lector, pensamientos, artículos, cuentos... que esbocen una sonrisa, puesto que la ironía será una de nuestras mejores aliadas, sin olvidar la reflexión necesaria para abordar temas de interés.
Navegarem junts per camins on la sincronia i la complicitat juguin al nostre favor.
Acompanya'm

dimarts, 11 de setembre del 2012

Arrels


Vinyes ancestrals, per les vostres terres van passar altres pobles que tenien els mateixos somnis,  avui guieu les nostres passes, marcant camins que algú abans va trepitjar. Penetra en les vostres soques l’aroma dels esperits que palpiten, aquells que com nosaltres van cercar la seva llibertat. Pobles oprimits, que sense recança, buscaven i busquen dreceres, camins ja fets per solcar mars de terra i esdevenir lliures. Arribaran noves albades i altres ànimes veuran el somni fet realitat. No hem de defallir, la nostra aspiració esdevindrà una veritat i seran testimonis les vinyes ancestrals. 


2 comentaris:

  1. Soy Pili. Precioso texto, me encanta,totalmente cierto. Enhorabuena.

    ResponElimina
  2. No todos vemos la cosas de igual manera, lo que nos hace diferentes (gracias a ...)y seguramente encontraremos opiniones muy variopintas que nos harían entrar en un prolífico debate (respetando siempre todas las opciones).

    ResponElimina