Deseo compartir contigo, amigo lector, pensamientos, artículos, cuentos... que esbocen una sonrisa, puesto que la ironía será una de nuestras mejores aliadas, sin olvidar la reflexión necesaria para abordar temas de interés.
Navegarem junts per camins on la sincronia i la complicitat juguin al nostre favor.
Acompanya'm

diumenge, 29 d’abril del 2012

En el cotxe


Tenia pressa, ja arribava tard a la presentació del meu blog. Familiars, amics i alguns desconeguts (pocs) esperaven en aquell espai de la biblioteca. Finalment no havia més de 25 assistents. Vaig fer una presentació personal, per continuar amb la lectura d’alguns relats. Els últims els més aplaudits, naturalment aquells amb un to sensual.

La meva parella també va anar i quan va sentir aquelles paraules càlides no va poder deixar passar l’oportunitat i em va portar de retorn a casa amb unes idees fixes. Sense dir res, va arrabassar-me la roba, sense sortir del cotxe, i allà mateix al garatge, vam passejar per les tòrrides vores del sexe.


2 comentaris:

  1. Que pena no poder hacer eso de vez en cuando. Mis pobres huesos y elasticidad ya no están para esos trotes. Gracias Antonia por dejarnos volar una vez más la IMAGINACION.
    Un Beso.

    ResponElimina
  2. No creas todo lo que lees. Ya ves que de la realidad a la ficción tan sólo hay un paso.
    Un beso

    ResponElimina