Deseo compartir contigo, amigo lector, pensamientos, artículos, cuentos... que esbocen una sonrisa, puesto que la ironía será una de nuestras mejores aliadas, sin olvidar la reflexión necesaria para abordar temas de interés.
Navegarem junts per camins on la sincronia i la complicitat juguin al nostre favor.
Acompanya'm

dissabte, 14 de juliol del 2012

Calor


EXTASIS-SEXUAL-ORGASMO-MUJERES-ARTE-EROTICA-PINTURA-CUADROS-RETRATOS-ERNEST DESCALS-En la penombra fosca dels sentiments el desig s’oculta jugant a fet a amagar, es confon entre l’amor i la passió i deixa escletxes obertes, forats imperceptibles entre les cames. Palpita, no el cor, sinó el sexe en un dia ardent d’estiu. No si us plau! No si us plau! Sortien entretallades les paraules de la seva boca, aquells llavis besats que negaven el que altres indrets demanaven.


Quadre: Ernest Descals

4 comentaris:

  1. Hola, t´agraïrè,molt puguis possar el nom del´autor de la Pintura, el meu nom es ERNEST DESCALS, i el titol és Extasis, moltes gracies i salutacións.

    ResponElimina
  2. Ernest, el teu nom està posat, intento ser molt curosa amb aquest tema.
    Moltes gràcies i salutacions.

    ResponElimina
  3. Si, primer moltes gracies, peró es que si no es possa escrit ningú s´entera de res, tinc molta experiencia amb aixó perqué suministro imatges a moltíssama gent que les agafe pels seus articles, simplement molt agraït.

    ResponElimina
  4. Ernest, les gracies són per tu, per deixar-me gaudir de la teva obra i fer possible que doni color a la meva.
    salutacions

    ResponElimina