Deseo compartir contigo, amigo lector, pensamientos, artículos, cuentos... que esbocen una sonrisa, puesto que la ironía será una de nuestras mejores aliadas, sin olvidar la reflexión necesaria para abordar temas de interés.
Navegarem junts per camins on la sincronia i la complicitat juguin al nostre favor.
Acompanya'm

dissabte, 23 de juny del 2012

Sant Joan


La revetlla de Sant Joan se celebrarà aquesta nit, ha arribat el solstici, i m’he preparat de valent per rebre, en les més òptimes condicions, aquest nou estiu que ens porta promeses de vacances, de sol, de platja i de nous amors. M’han explicat tot el que s’ha de fer davant la foguera, saltar-la, cremar tot allò que m’ha ofegat durant l’any (perquè el foc purifica)... i fins i tot m'he de ficar al llit amb un bon grapat d’herbes de Sant Joan ??, però jo simplement espero trobar-me a la persona estimada, aquell amb qui somio dia i nit.
Ara són les set de la tarda, encara falten algunes hores perquè arribi el gran esdeveniment. Passada la mitjanit us explicaré tot.   



4 comentaris:

  1. Mas que unas hierbas, llevate a la cama, una buena y fresquita botella de cava, una coca y buena compañia que no te deje ni "les engrunes". Se lo coma todo todo.
    Bon foc.

    ResponElimina
  2. Mañana os contaré, pero la intención va por esos derroteros.
    Un beso y que la suerte te acompañe también a ti.

    ResponElimina
  3. Curiosa noche. Nos dedicamos a escribir deseos en un pedazo de papel que despues quemaremos deseando que se hagan realidad. Un año más los mios se han cumplido. Suerte para tod@s.

    ResponElimina
  4. Me alegro de que las cosas te vayan tan bien.
    Un abrazo

    ResponElimina